onsdag 24 april 2013

Kylskåpet är i alla fall välfyllt!

Har varit mycket att göra och då glider tyvärr den här lilla bloggen ner på min prioriteringslista. Har flera saker jag vill skriva om, som hur jag mår inför helgens tävling, hur jag dragit ner på träningen drastiskt denna vecka för att vara så fräsch som möjligt på lördag, nya projektet Fitnessmatkassen, en (för mig) ny typ av periodisk fasta som jag gjort efterforskningar på och blivit sugen på att testa, samt en massa annat spännande projekt som upptagit tankeverksamhet. Jag har också filat på en recension av GRIT som inte riktigt är redo att möta världen. Snart så, snart hinner jag ikapp.

Enough pity talk!

Jag har faktiskt rört på kroppen också. Utan träning fungerar jag inte, hittar ingen kreativitet och tappar lusten till det mesta.

MÅNDAG
Swing
24 kg -  3 x (15)
24 kg -  3 x (15)

Marklyft
Uppvärmning med 70 och 90 kg
110 4 x (4)

Pull-ups
BW - 3, 3, 3, 12, 12 ,12

TISDAG
Yoga och återhämtning!

ONSDAG
TGU & Snatch
16 kg - 3 x (1/1  & 10/10)
18 kg - 3 x (1/1  & 10/10)
20 kg 3 x (1/1  & 10/10)

Nu blir det lugna puckar fram till Tactical Strenghth Challenge på lördag. Lite stretch och promenader och massa bra mat. Det här med fitnessmatkassen kommer för övrigt bli en succé. Jag var som ett litet barn när jag packade upp min matkasse, så skönt att slippa handla och kul att använda livsmedel som jag inte köper i vanliga fall, som fänkål. Jag har fått massa ny matinspiration och vet att jag får i mig det jag behöver.


 Lunch från fitnessmatkassen, sesamlax med asiatisk kålsallad och bönor. 
Jag åt broccoli och bröd till.


Godaste mellanmålet just nu, knäckebröd med keso, kalkon och groddar. 


En fin beskrivning av mig <3


Mat, mat, mat! Visst blir man lite glad? :)

I natt drömmer jag om att dra 135 kg i mark, 10 st pull-ups med 5 kg extravikt samt göra 120 snatchar på 5 minuter med 20 kg. Det vore något det....

8 kommentarer:

  1. Bra drömmar! Det blir alltid som man tänkt sig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så bra! Går och lägger mig med en gång för att öka sannolikheten :)

      Radera
  2. Hej Sierra, jag hittade din blogg för ett litet tag sedan och får tacka för den inspiration du ger mig! Jag ska springa Göteborgsvarvet och behöver träna mycket löpning men är mer inspirerad till massa styrketräning efter att jag börjat läsa din blogg.. =) Lycka till på lördag! /Maja, Falun

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var väldigt roligt att roligt, fram för allt att jag lyckats inspirera till styrketräning :) Lycka till på varvet och tack för lyckoönskningarna inför morgondagens TSC!

      Radera
  3. Jag har lite funderingar över fitnessmatkassen... Är det bara en tävling eller är tanken att man ska kunna köpa detta framöver? Jag och även arbetskompisar har försökt tyda detta men det hela har vart lite oklart. Jag tror många hade gillat att kunna beställa en fitnessmatkasse med bra träningsmat och komma undan storhandling och planering som tar mycket tid!Så förtydliga gärna detta på hemsidan om det går/kommer gå att köpa utan att vinna tävlingen! Maten ser väldigt god och spännande ut!
    Hoppas att det gått bra på tävlingen igår! Mvh Litenburk

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lugn bara lugn, det kommer :) Håll utkik: http://fitnessmatkassen.se/

      Radera
  4. I will! :) Det hade vart pörfekt för en som är så lat men vill ha bra mat! / litenburk

    SvaraRadera
  5. Ett gott råd. Se till att få betalt för dina tjänster. Är du kompanjon i företaget se till att Patric inte har hand om pengar. Han har säkert utmålat sig som en företagare som sysslat med många projekt. Faktum är att ala hans företag han skrivit och pratat om på bloggar, twittter mm endast är fantasier.

    SvaraRadera