tisdag 20 december 2011

Ledig?!?!

Förstår inte hur man kan längta så innerligt på att få vara ledig från alla vardagliga aktiviteter och sedan när man väl får lov att göra INGENTING blir man...rastlös.

Är alltså lite smått uttråkad, men blir för varje ledig dag lite bättre på att ta det lugnt. Kanske är det lösningen, att helt enkelt vara ledig tillräckligt länge så man vågar koppla av? En annan metod som brukar funka bra är att åka bort, helst till någonstans där det är riktigt varmt ;)

Fördriver tiden fram till att jag ska hem och fira jul med familjen med en massa bak och matlagning och en hel del träning. Leker och tränar hundarna en hel del också, till deras förfäran. 

Här är ett litet hopplock av det jag bakat de senaste dagarna samt lite bildbevis på hur jobbigt det är att vara hund...

 Lussekatter som fyllde ett helt frysfack (började barka dessa kl 22 i söndags, var uppe ett tag kan man lugnt säga. Så värt)
 Chocolate chip cookies med chocolate drizzle till Adams födelsedag
 Mjuk pepparkaka med lingon, Gjorde även en HIMMELSKT god philadelphia- och lingonfrosting som tyvärr inte fastade på bild)
Några av ingredienserna till en julig variant av rocky road som jag ska ge bort i jul




GOD JUL!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar